Részvény / teilen:

FacebookKontakt / contact     Hauptseite / page          principale / pagina principal / home     zurück          / retour / indietro / atrás / back
Megjegyzés: A rák nátrium-hidrogén-karbonáttal (szóda) + cukor melasz / juharseprővel gyógyul 10-12 napon belül - 90% - 1 oldal

Rák, a nátrium és az alap pH értéke több mint pH7 -- A recept -- Szódabikarbóna -- Oxigén -- Táplálkozás vércsoportokkal -- 10% negatív -- Általános táplálkozási tanácsok a pH 6 és pH 7 közötti pH-érték megakadályozására
Michael Palomino (2017 október / 2018. március) - A rák eltűnik, éppen így! - Előfeltétel: NEM kemoterápia!
Michael Palomino, portré  Nátrium-bikarbonát üvegben és kanálban  A pH-értékek savanyú, semleges pH-értéke 7 és fölött alkalma- zott rendszer lúgos, gyógyhatású hatásokkal  Természetes cukor kivonat, pl. algarrobina szirup  Egy csésze oldat nátrium-hidrogén-karbonáttal és cukorszirupnal, ez egy hatékony és egyszerű és édes gyógyszer a rák és így tovább
Michael Palomino, portré - nátrium-hidrogén-karbonát - a pH-érték-séma - cukorlé, pl. algarrobina - egy csésze nátrium-hidrogén-karbonát val el egy cukorszirup, egy egyszerű, hatékony, és ugyanakkor édes gyógyszer

2 év gyógyulási élmény után nátrium-hidrogén-karbonáttal (szóda) 2015 szeptemberétől, a következőket lehet mondani:

A rák, a nátrium és az alap pH értéke több mint pH7: A rák akkor következik be, ha a pH értéke nagyon savas, ez a pH6 alatt van. A rák gyógyul nátrium-hidrogén-karbonáttal és cukor melasszal vagy juharszirupmal  10-12 napon belül. A cukor megnyitja a rákos sejteket, mert a rákos sejtek a cukrot akarják. Ugyanakkor a nátrium-hidrogén-karbonát bejut és elpusztítja a rákos sejteket. Mivel a test a pH 7 és pH érték fölé emelkedik egy alapvető szervezetben a rákos sejtek nem élhetnek. 3 naponta a pH-érték egy ponttal nő. Menni tudsz a pH8-ra és a rák eltűnik - minden rák elmúlik.

A recept: 1 teáskanál szódát adjon hozzá 1 pohár vizet és adj hozzá a cukor melaszt / juharszirupot / algarrobinát - vigye azt üres gyomorba és este 2 órával az utolsó étkezés után. A gyógyulási arány 90%. A szervezet pH-értéke megemelkedik (jó reggel mérve a vizeletben). Végül a pH7-t túllépik, és a test alapvető lesz pH8-ig. Egy alaptestben a rák nem képes túlélni. A rákos sejtek átalakulnak normál sejtekké, a tumorok összeomlanak és eltűnnek. A metasztázisok is eltűnnek. Ez a keményedés nátrium-hidrogén-karbonáttal 10-12 napig tart, nem több. A rák teljesen eltűnik, a gyógyulási arány 90%. Mérje meg a pH-értéket reggel egy üres gyomorra a vizeletben minden 2 napban - tesztcsíkok állnak rendelkezésre minden gyógyszertárban. Mellékhatások: előfordulhat kis hasmenés az elején. Végül előfordulhat fejfájás, de nem mindig.

Szódabikarbóna: a nátrium-hidrogén-karbonát helyett akkor is megteheti szódabikarbóna, mert a szódabikarbóna fő összetevője a nátrium-hidrogén-karbonát.

Oxigén: Ha a pH-értékek 1 ponttal emelkednek, az oxigén a vérben tízszer emelkedik. Az oxigén a vérben semlegesíti a szennyező anyagokat és a toxinokat a szervezetben, így blokkolt szervek (máj, vesék, stb.), mirigyek (pl. pajzsmirigy) és idegek (agyi aktivitás) újra normálisan működnek.

Táplálkozás vércsoportokkal: Ugyanakkor a Dr. D'Adamo vércsoportjainak táplálékát be kell vezetni, hogy a test pH-ja soha ne lépje túl a pH6 értéket. A normális élet során a pH-nak pH6 és pH7 között kell lennie a húgysav jól kiválasztódik. A magas pH-érték (például pH8) természetes élelmiszerrel normalizálható, pl. val vel nyers zöldségek (párolt zöldségek, házi almás kompótt cukor nélkül, val vel teljes kiőrlésű rizs só nélkül).

NEM KEMOTERÁPIA: Előfeltétel mert gyorsan rák gyógyítására a szódával: NEM kell kemoterápiát alkalmazni. Mert a kemoterápia elpusztítja az egész szervezetet. A rák nátrium-kúrája a kemoterápia UTÁN több hónapig tart. Szóda a cukormelaszvel / juharkövetővel szacharózzal havonta egyszer alkalmazzuk, a pH8 értékét 3 napig tartva. A hónap hátralévő részében a vércsoport táplálékát tiszteletben tartják, amit valószínűleg a kókuszdióolaj és a keserű sárgabarack magvak fogyasztanak. Valószínűleg egyes szervek különleges kezelést is igényelnek a természetes orvoslással.

10% negatív: a gyógyító módszer nátrium-bikarbonát + cukor melasz vagy juharszirup stb. A legolcsóbb módszer. De az emberek 10% -a nem reagál a nátrium-hidrogén-karbonátra, vagy vannak negatív reakciók, mint pl. Pattanásos vagy súlyos fejfájás. Ezek az emberek gyógyíthatják rákjukat más természetes gyógymódokkal: vesz keserű barackkernelek (naponta 20, ráksejteket öl meg), vagy gyógyítani kannabiszolajjal (speciális orvos) vagy táplálkozással a vércsoportok szerint Dr. D'Adamo-tól. Ha rákos és túlsúlyos ugyanabban az időben, a noni is gyógyítja a rákot (ez egy trópusi gyümölcskivonat, sajtok íze) és ugyanakkor csökkenti a túlsúlyt és az étvágyat.

Általános táplálkozási tanácsok a pH 6 és pH 7 közötti pH-érték megakadályozására
-- mindig élni val vel táplálás val vel vércsoport (ha egészséges vagy az élelmiszer 20% -a lehet negatív)
-- mindent kell lennie teljes kiőrlésű (teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű rizs)
-- mindig rágni: 20-30-szor (mert az emésztést és a bevitel vitaminok és ásványi anyagok kezdődik a nyál)

-- Olívaolaj tartja az ízületeket és a keringést: salátákban, és a tálalás után tegye zöldségeken, a rizs fölé, párolt burgonyára fölé, mártásokra, levesekbe
-- A gyömbér csökkenti a belső gyulladást, izomfájdalmat, táplálja az agyat, télen erősíti az immunrendszert
--
Enni kis hús hetente maximálisan kétszer és enni kis hal hetente maximálisan kétszer
-- inni 1-2 liter tiszta vizet naponta, mert a víz oxigént tartalmaz (variációk: val vel citrom, citromvíz, val vel kamilla, val vel borsmenta)
-- Mindig főzze az ételeket egy kis víz gőzében, ne sütjük az ételt olajban
-- nem használ sok só, és használd a mézet finomított cukor helyett (finomított cukor gyengíti az immunrendszert)
-- enni könnyű ételek nyáron, eszik erős ételek télen (burgonya és kukorica több energiát télen)
-- NEM fehér kenyér, NEM fehér rizs (mert a test úgy gondolja valamit evett, de az ásványok hiányoznak, és akkor a test kivezeti az ásványi anyagokat a csontokból)
- NEM konzerv (nincs vitamin, nincs ásvány)
- NEM limonádék (tartalmaz citromsav, ez korrozív, ez tönkreteszi a testet)
- NEM élelem citromsavval (ez korrozív, ez tönkreteszi a testet)
-- NEM enni sült étel (sült olaj nagy mennyiségű a teljes test számára)
-- NEM enni túl éles élelmiszer (tönkreteszi a gyomor-bélrendszert)
-- NEM enni erős étel a nyáron (burgonya, kukorica), különben lesz túlsúly.

Tehát: mindenki meg tudja gyógyítani maga a rák - ne aggódj - és SOHA menjen kórházba vagy SOHA ne menjen orvoshoz tablettákkal!


^