Deelen / teilen:

Facebook


Kontakt / contact     Hauptseite / page          principale / pagina principal / home     zurück          / retour / indietro / atrás / back

Fact sheet: Kanker geneest met soda + suikermelasse / esdoornstroop in 10-12 dagen - 90% - 1 pagina
Kanker, natriumbicarbonaat en basis pH-waarde van pH7 -- Het recept -- Koeksoda -- Zuurstof -- Bloedgroepvoeding (Dt) -- 10% negativ -- 10% negatief -- Algemene voedingstips voor preventie voor een pH tussen pH6 en pH7
door Michael Palomino (oktober 2017 / maart 2018) - De kanker verdwijnt, net zo! - Voorwaarde: GEEN chemotherapie!
Michael Palomino, portret  Soda in het glas en op de lepel  Schema met de pH-waarden zuur, neutraal pH7 en boven basic met curatief effect  Een natuurlijke suikerstroop, bijvoorbeeld Algarrobina  een kopje met de sopoplossing met een suikerstroop, een eenvoudige, efficiënte en tegelijkertijd zoete remedie
Michael Palomino, portret - soda - het schema met de pH-waarden - een suikerstroop, b.v. algarrobina - een kopje met de sopoplossing met een suikerstroop, een eenvoudige, efficiënte en tegelijkertijd zoete remedie

Na 2 jaar ervaring met natriumbicarbonaat sinds september 2015 kan het volgende worden gezegd:

Kanker, natriumbicarbonaat en basis pH-waarde van pH7: Kanker komt voor wanneer de pH zeer zuur is, dwz onder pH6. Kanker geneest met soda en suikermelasse, of met esdoornstroop - in 10 tot 12 dagen. De suiker opent de kankercellen, omdat de kankercellen willen de suiker. Tegelijkertijd komt de soda en vernietigt de kankercel. Omdat het lichaam alkalisch wordt tot boven pH7 en in een basis lichaam kan kankercellen niet overleven. Elke 3 dagen stijgt de pH met één punt. U kunt naar pH8 gaan en elke kanker verdwijnt. Het geneest ELKE kanker.

Het recept: meng 1 theelepel natriumbicarbonaat in 1 glas water en voeg de suikermasseur / esdoornstroop / Algarrobina toe - nuchter nemen en 's avonds 2 uur na de laatste maaltijd. Het helende tarief bedraagt 90%. De pH in het lichaam neemt toe (gemeten nuchter in de urine). Op het einde wordt de pH7 overschreden, en het lichaam wordt alkalisch tot pH8. Kanker kan niet overleven in een basislichaam. De kankercellen omzetten in normale cellen, tumoren vallen in elkaar en verdwijnen. Metastasen verdwijnen ook. Deze genezing met natriumbicarbonaat kost 10 tot 12 dagen, niets meer. De kanker verdwijnt helemaal, de genezingsgraad is 90%. U moet elke 2 dagen meten nugter de pH in de urine - er zijn teststrips in elke apotheek. Bijwerkingen: In het begin kan een kleine diarree optreden. Op het einde kan hoofdpijn optreden, maar niet noodzakelijkerwijs.

Koeksoda: In plaats van natriumbicarbonaat, kunt u ook koeksoda nemen, omdat het hoofdbestanddeel van koeksoda natriumbicarbonaat is.

Zuurstof: Wanneer de pH met 1 punt toeneemt, neemt de zuurstof in het bloed tienvoudig toe. De zuurstof in het bloed neutraliseert verontreinigende stoffen en toxines in het lichaam, zodat verstopte en geblokkeerde organen (lever, nieren etc.), klieren (bijvoorbeeld schildklier) en zenuwen (hersenactiviteit) normaal functioneren.

Bloedgroepvoeding (Dt): Tegelijkertijd is de bloedgroepvoeding van D'Adamo zodat de pH in het lichaam nooit onder pH 6 gaat. In het normale leven moet de pH tussen pH6 en pH7 liggen, zodat het urinezuur goed gescheiden wordt. Hoge pH (bijvoorbeeld pH8) normaliseert met rauw voedsel (gestoomde groenten, zelfgemaakte appelcompote zonder suiker, volkoren rijst zonder zout).

GEEN CHEMOTHERAPIE: Voorwaarde voor een snelle genezing van kanker met soda (natriumbicarbonaat) is: je mag GEEN chemotherapie doen, omdat chemotherapie vernietigt het hele organisme. Een natriumkuur van kanker NA een chemotherapie duurt enkele maanden. Natriumbicarbonaat met suiker melasse / ahornsiroop wordt vervolgens eenmaal per maand aangebracht, waarbij pH 8 gedurende 3 dagen wordt gehandhaafd. De rest van de maand wordt de bloedgroepvoeding gerespecteerd, mogelijk ondersteund door de inname van kokosolie en bittere abrikozenpitten. Waarschijnlijk hebben sommige organen ook een speciale behandeling met natuurlijke geneeskunde nodig.

10% negatief: Soda + suikermelasse of esdoornstroop is de goedkoopste methode. 10% van de mensen reageert niet op natriumbicarbonaat, of heeft negatieve reacties zoals opgeblazen maag of ernstige hoofdpijn. Deze mensen kunnen hun kanker genezen met andere natuurlijke remedies: nemen bittere abrikozenpitten (20 dagelijks, dood kankercellen), of genezen met cannabis oil (met speciale doctor), of met bloedgroepvoeding van Dr. D'Adamo  (pH stijgt langzaam). Mensen die kanker hebben en tegelijkertijd overgewicht zijn, kunnen ook hun kanker genezen met noni (een fruit extract uit de tropen die smaakt als kaas), die tegelijkertijd verminderde obesitas en eetlust.

Algemene voedingstips voor preventie voor een pH tussen pH6 en pH7
-- leef altijd volgens bloedgroepvoeding (in gezonde staat kan het dieet 20% negatief voedsel bevatten)
-- alles moet volgraan zijn (volkorenbrood, volkorenrijst)
-- Kauw altijd goed: 20 tot 30 keer (omdat de spijsvertering en absorptie van vitamines en mineralen al begint met het speeksel)
-- Olijfolie zorgt voor gewrichten en circulatie: in salades, over groenten, rijst, aardappelen, in sauzen, in soepen
-- Gember vermindert interne ontsteking, spierpijn, voedt de hersenen, versterkt het immuunsysteem in de winter
-- vlees maximaal 2 keer per week eten en maximaal 2 keer per week vissen eten
-- Drink 1 tot 2 liter water per dag, omdat water zuurstof bevat (variaties: met geperste citroen, citroenwater, kamille, pepermunt)
-- Kook altijd gekookt voedsel in water, doe niet in olie
-- gebruik niet veel zout, honing in plaats van suiker (suiker verzwakt het immuunsysteem)
-- eet lichte maaltijden in de zomer, eet krachtig voedsel in de winter (aardappelen en maïs voor meer energie)
-- GEEN witbrood eten, GEEN witte rijst eten (omdat het lichaam zegt dat hij iets heeft gegeten, maar mineralen ontbreken, dan berooft hij zich de mineralen van de botten)
-- GEEN ingeblikt voedsel (geen vitaminen overgelaten, nauwelijks mineralen)
-- NIET frisdrank drinken (bevat citroenzuur, is bijtend, vernietigt het lichaam)
-- NIET eten dat citroenzuur bevat (is bijtend, vernietigt het lichaam)
-- NIET eten dat gefrituurd is (gefriturrd olie zorgt voor het loaded lichaam)
-- GEEN te scherpen eten eten (vernietigt het maagdarmkanaal)
-- NIET krachtig eten in de zomer (aardappelen, maïs), anders wordt u overgewicht.

Verdere gegevens over genezingen met natriumbicarbonaat vindt u in de gegevensverzameling uit het boek Dr. med. Sircus (Dt).

Dus: kanker kan iedereen genezen - maak je geen zorgen - en ga nooit naar het ziekenhuis of naar een pillen doctor!
^